SuperManden

VINN BLOGGDESIGN #DRØMMEDESIGNETHeeeei og riktig god kveld! Er du en av dem som er lei designet ditt og kanskje trenger en oppgradering! Jeg kommer til å kjøre en konkuranse hvor du som blogger har en unik mulighet til å bestemme hvordan designet ditt skal se ut. Beskriv ditt drømme design i kommentarfeltet! Legg meg hvordan farger du ønsker å bruke størelse og brukervenlighet som søkemotorer etc. Dette er din unike mulighet til en oppgradering før Jul! For å delta kommenterer du under hvordan designet skal se ut. For større vinne sjanse poster du dette innlegget vidre på facebook! Skriv under at du har delt innlegget for ekstra stor vinne sjanse! Blir du den heldige vinner får du også et egent innlegg på min blogg hvor jeg fremhever din blogg! HA en SUPER JUL ALLESAMMEN!

4 kommentarer

ronjabrobakken.blogg.no

06.12.2014 kl.22:24

Et søtt, veldig lyst rosa design og veldig jentete. (Ellers, sånn du vil) hehe, bloggen min gamgske ny men vil ha et flott startdesign. :) og jeg har sett at du er flink og kreativ ;)

supermanden

06.12.2014 kl.22:31

ronjabrobakken.blogg.no: Takk for ditt bidrag, du er nå med i trekningen!

Den Sjenertes Hemmelighet

06.12.2014 kl.23:56

Hadde vært gøy med et design som gjennspeiler bloggnavnet mitt, altså litt hemmelighetsfull. Gjerne i en dus og fin farge. Jeg er ikke en veldig jente-jente, så ikke noe jentete design, men er mer nøytralt :) Vil også ha et design som er oversiktilig ^.^

Må også si at jeg synes at de bildene du har postet på bloggen din er utrolig fine og kreative!

Ha en god helg :)

supermanden

07.12.2014 kl.03:32

Den Sjenertes Hemmelighet: Takk for ditt bidrag, du er nå med i trekningen!

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits