SuperManden

ALLE PÅ BLOGG.NO - ny reklame plassering!

Hei alle sammen, blogg har nå fått ny reklame plassering. Forstår at blogg.no trenger cash og sine annonsører for å overleve. Men det betyr også at alle må gjøre om på sine design. Syns ikke noe om den reklamen i toppen av alle steder. Menuen min på bloggen glir ned å alt ser defuckt ut. Håper blogg.no fjerner reklamen eventuelt putter den et annet sted. Men jeg forstår at blogg.no må gjøre sitt for å tjene sine penger. Hva syns du om denne nye reklame plasseringen til blogg.no ?

3 kommentarer

Dina

22.08.2014 kl.20:23

Jeg byttet design og så at reklamen lagg på toppen så jeg var redd for at designet ikke var lovlig ettersom det før ikke var lov med reklame på toppen av bloggen, haha. :)

Liker forresten designet ditt veldig godt, men som du sier følger menyen med når du blar nedover, men eller var det veldig fint! :)

Jeg hadde blitt superglad om du tok en titt på bloggen min :)

supermanden

22.08.2014 kl.20:25

Dina: Hei! Tusen takk! Er kjempe dårlig gjort av blogg.no! :P heldigvis er jeg webdesigner og klarer å kode det så det er funksjonelt ^^, Tar turen innom bloggen din nå! :)

Joakim

23.08.2014 kl.12:22

Kjør wordpress på eget domene. Da slipper du all denne reklamen.

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits