SuperManden

Ekte kjærlighet har ingen grenser!

Ettersom det går utrolig mye rundt på nettet nå om at om du er homo så skal du falle i helvette så føler jeg at jeg har et vis ansvar ovenfor mine lesere. For om du er homo, lesbe eller bi! Så vær deg selv og vær stolt over det menneske du er. At nettopp du ble født! Ikke sitt å tenk tanken på at du er så forbanna anderledes for det er du ikke! Du har slik jeg ser det samme gener, armer, føtter & øyne! Så sitt ikke der å tro at du er mindre vært selvom du kanskje føler at det! Homofile, bifile og hetro har en stor ting tilfelles som dere må huske på! Det er at vi er mennesker, vi har fått en gave vi også. Vi skal få leve på denne vakre planeten ved navn Jorden. Sitt ikke inne, sitt ikke alene, ikke vær redd for å vise deg frem. Lukker du deg inne blir det skummelere, si det som det er. Si det til dine nærmeste, si det til alle vennene dine! For dem vil elske deg som person uansett hvor mye homo / bi / lesbe du er! Du er like mye vært for du er et menneske, et menneske som vi rundt skal være med. Et menneske som deler de magiskeøyeblikk, et menneske med like visjoner for livet. Du må være glad ideg selv, er du ikke glad ideg selv har du ikke et åpent nok hjerte til å elske en annen. Det er utrolig viktig å kunne elske seg selv før man kan klare å elske en annen. Det er ikke bestandig lett å elske seg selv. Men du må tenke at du må være glad i deg. For hva hadde skjedd om DU ble borte, hva hadde du da følt. Ingen verdens ting. Derfor må du være glad ideg selv og elske deg selv. Se deg i speilet å gi deg selv komplimenter! Jeg vet med meg selv at det ikke er lett. Men når du har fått det til engang klarer du det som regel flere ganger! :) Bygg deg opp, dress deg pent, smil til kamera og ta bilder av deg selv. Få tilbake kommentarer og ta disse kommentarene med deg vidre!  

Så til alle dere som sitter der som homo/bi/lesbisk ikke vær redd for å være den du er! Å om du føler du er lite vært så husk alltid at SuperManden er en gutt som har hjerterom for alle uansett legning.

Én kommentar

Rino Glosli

17.06.2014 kl.23:26

Hei mikkal Stå på som jeg også gjorde, det denne dama sier, har totalt rot i sitt system, hun har ikke hjerne på rett plass

Vi er stolte som homser

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits