SuperManden

SteamPunk - Insp og Photoshop!

Hei kjere alle dere søte små som leser Supermanden sin blogg akuratt nå! Idag har dagen gått med til mye Redigering men også litt kreativet uten for pc verden. Jeg har kommet over en helt nye type stilart som heter SteamPunk. Jeg er rett og slett hekta på denne type stil! Ikke bare har jeg sotte å tegnet men også lagd noen accessories til en del av en kostyme jeg skal lage. Håper dere liker bildene mine og deler innlegget mitt for å vise flere bildene. Jeg har også lagt til noen tegninger i bunn som jeg har tegner i Photoshop cs6 og Lightroom!

Lets build my own StemPunk design!Resten av tegningene for denne uken! - Kommer til å legge ut tegninger hver uke så følg med! 


Det siste bildet er det bildet jeg ble mest fornøyd med, men det bildet brukte jeg god tid på også! Så mye jobb for et bra resultat er helt greit. - Hva syns du om bildene? :)

2 kommentarer

Tina Hanssen

23.05.2014 kl.01:45

Sinnsykt råe bilder!! :D

24.05.2014 kl.04:50

Så utrolig kult :)

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits