SuperManden

HELT NYTT DESIGN!

Endelig er designet på plass! Jeg vil først å fremst takke Maria for en fantastisk tegning til kommentarfeltet mitt! Om dere sjekker ut kommentarfeltet nå så ser dere nemlig et bilde av meg! :) Noen flere endringer på designet kommer med tiden! :) Håper dere alle får en super duper dag i morgen! 

- Blogges! Si din mening om hva du syns om desiget og tegningen av meg i kommentarfeltet! :)

3 kommentarer

Christofferlangvand

22.05.2014 kl.23:28

Fint design ! :)

supermanden

22.05.2014 kl.23:48

Christofferlangvand: Tusen takk for det! :)

Maria

22.05.2014 kl.23:59

Aww glad du ble fornøyd med bilde jeg tegnet av deg! :D veldig morsomt å se den her :D bare å spørre om det er noe mer! :)<3

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits