SuperManden

Jeg blir tegnet! (3D bilde)

Hei alle sammen, jeg beklager for forrige innlegget. Om innlegget var for sterkt for noen beklager jeg, vi bloggere gjør også feil. Derfor kommer det ingen del2 av forrige innlegget, kanskje best. Nå til natten innlegg! Jeg har blitt tegnet av Maria hun driver å tegner en 3D figur tegning av meg som skal bli brukt i mitt nye bloggdesign som snart faller på plass! Så fort tegningen er ferdig kommer jeg til å oppdatere designet her på Supermanden.blogg.no. Under her ser dere tegningen (Den er ikke helt ferdig men jeg kommer til å poste det ferdige resulatatet så fort den er ferdig.) 

Om du vil se designet jeg jobber med kan du sjekke det ut på denne linken Nye designet til Supermanden.blogg.no Om du ønsker, gjerne legg ingen en kommentar i kommentarfeltet på designbloggen. Jeg gleder meg kjempe masse til å få designet på plass! :) Bildene blir da smalere på bloggen, ikke så stort som nå. Men det vil fikse seg automatisk med koder jeg bruker så alle bilder og innhold vil vises like fint i mindre formater. - Det var kveldens lille innlegg, håper dere alle får en god natt søvn! Ikke minst en super duper dag i morgen!

2 kommentarer

Rikke Juliane

22.05.2014 kl.21:57

Bloggen din var ganske rå.

Rikke Juliane

22.05.2014 kl.21:57

Add meg som venn, pretty please

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits