SuperManden

Hvor har dere blitt av?

Hei supredupre blogglesere, som dere leste over på overskriften så skjønner dere kanskje hva jeg skal frem til, jo for jeg lurer på hvor dere lesere har blitt av!
Dere må komme tilbake for nå skal jeg jo starte med blogging på nytt! Ikke bare jeg har startet bloggkarieren på nytt men også kjæresten! Sjekk derfor ut www.markusopstad.blogg.no - Håper dere tar en liten tur innom bloggen hans, siden han kunne også trenge noen lesere nå som han har startet opp med blogg! Jeg har det ganske så bra med meg selv i dag! Utrolig taknemlig for alle som verdsetter bloggenmin og leser mine innlegg her på bloggen, det må dere forsette med! Skulle kanskje ønske meg litt flere kommentarerer for uten kommentarer i innlegg kan det skje at jeg mister totalt inspirasjon for å forsette som blogger på blogg.no. Håper derfor dere blir flinkere og komme med tilbakemeldinger på innlegg jeg poster offentlig ut på blogg.no! Ellers må dere ha en utrolig bra dag alle sammen! :)  

4 kommentarer

marita

19.02.2014 kl.09:51

elsker bloggen din. du er kul

supermanden

19.02.2014 kl.10:18

marita: Tusen takk! :D <3

19.02.2014 kl.10:24

Vi er borte fordi du er stygg eller kvalmende og oppmerksomhetssyk

supermanden

19.02.2014 kl.11:04

Anonym: Hva gjør du egentlig på min blogg om du ikke har noe annet å skrive. Det der var ugyldig for meg uansett! Xèn som du finner i toppen kan man trykke på, da forsvinner jeg :) - TIps! :)

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits