SuperManden

Jeg angrer meg ikke, eller jo jeg gjør det.

Jeg husker det jeg drømte om, det er det værst som jeg har opplevd. At jeg kunne få så utrolig vondt inni meg. At jeg kunne drømme noe så hjerteløst. 
At det var meg som drømte dette, at det var meg. Drømmen kom av en film jeg hadde sett. Det har også til knyttning til mitt forje innlegg. At hode kan
surre så mye og at tanker kan låses fast på denne måten er jo et mareritt i seg selv. Dere lurer sikkert på hva jeg drømte om. Jeg lar det bli for meg
selv, men jeg kan ikke fatte at jeg kunne drømme det!Tenk å kunne være tilbake til barndommen hvor ingen beskymringer var til stede.
Jeg lengter tilbake til da alt var så rolig og alt bare var stille.
 

2 kommentarer

Ellen S Grønlund

19.01.2014 kl.17:35

Ha en fin dag:)

Remi Miguez

19.01.2014 kl.22:54

søtt

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits