SuperManden

God morgen - Videoblogg kommer senere!

Hei alle sammen, egentlig hadde jeg klar gjort en videoblogg til dere nå. Men så har det seg slik at jeg har et dårlig nett nå om dagene som ikke einer seg til en dritt.
Jeg kan iallerfall ikke bruke det til å laste opp filemer osv, men jeg har vært ute på morgenen alt og sett Fredrikstad gjennom Nikon D3100! Tenkte siden jeg ikke får
vist dere filmen nå med en gang så har jeg heller nå tatt noen bilder av Fredrikstad / i Fredrikstad. Ingen mennesker i gatene, stille & fredfult på morgen.
- Vi blogges! Husk å kom tilbake senere, for da legger jeg ut filmen! Den driver å laster opp nå :)
syns om bildene? Husk dem har copyright så ikke bruk dem er dere søte! 

4 kommentarer

Andrea

15.08.2013 kl.10:45

Fine bilder! :-)

Anne

15.08.2013 kl.17:31

OMG DU SER JO HELT LIK UT SOM JUSTIN BIEBER!!

Tonje andersen

16.08.2013 kl.22:19

Ååhh, det er så fint i Fredrikstad! :)

Fredrik

01.10.2013 kl.12:53

Ny innpå bloggen din, jeg er egentlgi ikke en iverig blogg leser men detter innom enn og anna o blant og kommenterer og ser nøyer på de som faktisk anger meg litt slik som din

Jævla bra bilder :D

også tok det tiiiid før jeg fant ut ossen jeg kunne kommentere for er vant til på de to/tre bloggen jeg leser på at det står kommenter men det sto jo ikke her så skjøntej otel slutt at je måtte trøkepå permalink haha piiiinlig xD ;)

Og WTF ligner på Bieber??

Haloooo liksom hva er det for en fornermesle biber ser jo faen ikke ut, men det gjør deri mot han her :P :)

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits