SuperManden

Sminke Video med Camilla

Hei alle sammen! Idag har jeg fått besøk av Camilla en av Norges beste innen Makeup & Hudpleie. Vi har laget en liten film til dere gutter
som trenger noen tips for å se bedre ut i sommer! Denne filmen er lagt til gutter men jenter kan også bruke mye av det samme som gutter.
Så alt i alt skal du som jente også kunne få litt utbytte av denne filmen. Camilla lærer dere noen basic step men også en god del om skygge
legging & hvordan du kan fremheve øynene på en best mulig måte. Chat med Camilla senere her på bloggen, da vil dere få masse tips til
sminke for både gutter & jenter! Chatten åpner når innlegget postes ut her på bloggen senere i dag. Mere får dere se og lære i filmen!
// Ha en god fornøyelse. 

 

 - Filmen er kanskje ikke av de beste, men dette er det kamra vi har nå. Jeg kommer til å kjøpe meg et nytt kamra kun for blogg skyld!
Så filmene vil bli bedre med tiden! Jeg kan røpe såppas at på Mandag skal det ligge en hår video her ute på bloggen også! - Kom
med spørsmål vi svarer :) Si din mening om filmen :) 

10 kommentarer

Christoffer Langvand

12.07.2013 kl.15:19

Tnaaaw, så fin x)

Cecilie

12.07.2013 kl.15:43

nice!

jenniehc

12.07.2013 kl.15:51

Så fin du ble! <3

Lena Marie

12.07.2013 kl.15:52

Ha en fin dag vidre,kjempe koselig med en komentar tilbake <3

Siri Henriette Widding <3

12.07.2013 kl.15:55

dere må ha må gjöre video! den var sikkelig söt!

Margaret

12.07.2013 kl.17:54

er hun helt seriøst en av de beste ?? ....

marthe bjerkeli

12.07.2013 kl.19:02

du så litt oppgitt ut enkelte gang! haha.. Men du ble kjempe fin <3

adreamerforlife

12.07.2013 kl.21:06

Hahaha du ble kjempe fin<3 :) Kan godt lage flere videoer <3

Sofie

14.07.2013 kl.22:39

Ahh dere tuller ikkesant? hun kan umulig være den beste, jeg ser utrolig mange feil hun har gjort, for det første uansett om du bruker primer eller ikke så skal du bruke fuktighets krem! Det vil ikke bare hjelpe huden din dær og da men den vil også gjøre at huden eldres saktere, når det er sakt så burde du være litt forsiktig med krem under øynene før du påfører sminken, det vil gjøre at conseleren creaser seg det betyr bare at den på en måte går inn i de fine linjene under øynene. og en annen ting jeg la merke til er at man skal alltid bruke koster når man påfører sminke på andre, dette er bare fordi det er mye mere hygenisk! Og den greia hun påførte pudderet med, uff jeg blir kvalm av synet på sånner! De er stapp fulle av bakterier du ikke vil ha på fjeset! Ellers må jeg si det at ressultatet så bra ut, veldig naturlig og ikke for mye! Håper du ikke ser på kommentaren min som frekk, jeg ville bare komme med litt konstruktiv kritikk :)

supermanden

15.07.2013 kl.04:51

Sofie: Om du ikke har sett forje video så er camilla søstern til markus, filmen er ment for spøk. De fleste tok poenget.

Skriv en ny kommentar

supermanden

supermanden

19, Fredrikstad

I det herrens år 1995 ble en gutt født på Fredrikstad sykehus. Hans mor var stolt, lite viste mor at barnet hennes skulle vise seg å være en mer eller mindre feminin guttevalp. Som i ettertid kom ut av skapet. Denne gutten var fikk navn Mikkal Andre. Han hadde mange rare ider og hobbyer hvor han bodde. Allerede som 5-6år startet denne unge gutten med trylling, dette hadde en lang virke tid, allerede som 11år fikk han være med på mesterskap innen denne biserare hobbyne trylling. Hans mor & far hadde alltid troen på denne lille gutten. Men endag gikk tryllingen i glemme boksen å ble forvekslet med webdesign og koding.

Kategorier

Arkiv

hits